Despre mine


M-am născut la 18 decembrie 1968.
Sunt bănăţean. Îmi trag rădăcinile din Banatul montan, din satul cărăşean Mercina, un sat cu o istorie de secole, încărcat de tradiţie, cu oameni care ştiu ce înseamnă să munceşti pământul, care au, împreună, sute de ani de temniţă comunistă.
Am absolvit, în 1987, Liceul de Matematică-Fizică nr. 1 (Informatică) din Timişoara, în 1994 – Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Tehnice Timişoara, iar în 1997 Facultatea de Management în Industrie şi Transporturi din cadrul aceleiaşi universităţi.
La numai un an după absolvirea primei facultăţi, în 1995, am ajuns şef al Biroului de Marketing de la Fabrica de Ţigarete Timişoara, iar din 1999, timp de un an, am fost director general al fabricii.
În anul 2000 am părăsit postul de director, fiind ales viceprimar al municipiului Timişoara.
Din 2000 până in 2012 am fost viceprimar al Timişoarei. Iar în prezent sunt consilier independent în cadrul Consiliului Local Timișoara.

Am urmat cursuri de administrație la Bonn, Washington și Paris și am participat la nenumarate schimburi de experiență în Europa, America și Canada cu administrațiile din diverse orașe, multe din lucrurile văzute acolo implementându-le în orașul nostru.

„Rădăcinile mele”

http://www.banaterra.eu/romana/istoria-seculara-satului-carasean-mercina-conceptia-unui-roman